Hemmafixaren

Att hålla som hemmafixare eller lekman inom renovering så kräver det att man lär sig allt eftersom. Man kanske inte har en utbildning inom området men ett stort intresse av att hålla på att renovera det egna hemmet.

Det är vissa saker som man inte får göra som lekman, el är en sådan sak. Då gäller det att ta in hjälp utifrån som löser detta. Det kan också vara så att det är frågan om en stor renovering och man inser att man inte kommer att hinna med allt innan en utsatt tid. Det gäller att vara realist och inse sina begränsningar både då det gäller tid och vad man kan. Det kan kännas skönt att efter flera veckors renovering ta in en firma som fixar det slutgiltiga resultatet.

Det är bättre att ta in en målare som målar huset på ett par dagar än att man själv ska hålla på ett par veckor och slita med detta. Okay det kostar extra att ta in externa målarfirma men det kan det vara värt och du kan säkert får hjälpa till med diverse måleri om du önskar. Släpp lite på stoltheten att göra allt själv då andra kanske inser mer att det sliter på dig att hinna med allt som ska renoveras.