Heta nordiska designers

marint tema

Att inreda snyggt och enligt senaste modet är något de flesta av oss i Sverige gillar att hålla på med. Mycket har skett i våra svenska hem de senaste åren i och med att vi allt mer har tagit till oss av de inredningstips vi får genom tidningar, tv och andra medier.

Just nu så är det inredning med marint tema som gäller och vi har många nya designade produkter på marknaden som våra skickliga nordiska designer tagit fram åt oss.

Många av dessa produkter finner vi i välsorterade butiker som säljer marint inspirerade inredningsdetaljer. En av dessa är den svenska onlinebutiken Marinestyle där man finner alla möjliga produkter inom det marina temat. De säljer många av de största svenska designers som man idag finner på marknaden, och vi tänkte kika lite på ett par av dem och berätta lite snabbt om dessa.

Gripsholm

Från Gripsholm hittar vi en massa intressanta produkter som kommer att göra inredandet till ett sant nöje. Vi är extra glada åt att de har lagt ned extra mycket tid till textilierna för kuddar, gardiner och handdukar som är viktiga dekorationsdetaljer i varje hem. Vi måste också tacka för att de nu tagit fram andra färgteman också som passar in utmärkt för marint tema så att allt inte går i vitt och blått. Våra valmöjligheter har nu utökats rejält i och med detta.

Skärvik Design

Från Skärvik hittar vi också en massa nya snygga produkter som kommer att göra stor skillnad för oss som vill ha ett hem som går i ett marint tema. Produkterna från den nya fina kökskollektion som kommer passa perfekt hemma hos nästan vem som helst. De har ett stort utbud i många olika färger som passar perfekt med temat, vilket tyder på ett mycket starkt arbete av de duktiga designers som jobbar hos Skärvik Design. De har naturligtvis många andra fina produkter där vi återigen ser att nya färgval implementerats, vilket skänker fröjd till alla hemmafixare där ute. Marint tema kommer vi få se mycket mera av i våra hem, det är ett som är säkert.