Personlig stil

Modern design interior of office.

Vi inreder gärna våra hem med vår egna personliga stil, en inredning som dessutom ger oss själva trivsel och lugn i hemmet. 

Låna idéer

Genom att bläddra i inredningstidningar och exempelvis läsa inredningsbloggar på webben, kan man få tips och ideer som man enkelt kan låna in i sitt egna hem. Har man planer på att sätta upp foton på väggen, men inte vet riktigt hur man vill ha det, är webben ett mycket bra exempel där man kan hämta inspiration. Bra tips på vad du kan göra med väggen, kan du läsa i en tidigare artikel här.

Våga mixa

Det pratas mycket om inredningsstilar som till exempel shabby chick och New England. Stilar som ofta får ta över hela hem. Men man ska inte vara rädd att plocka in egna element, om än de inte följer stilen i övriga hemmet. Genom att sätta en egen touch på inredningen, blir hemmet personligare och väljer du att blanda stilarna får du din egna stil – eklektisk stil.

Håll ihop stilarna

Tänker du blanda olika stilar behöver du hålla ihop rummen. Genom att välja samma färgskala på möbler, oavsett stil, så harmonierar dessa ihop och bygger en helhet i stället för en och en möbel. Enkelt men effektivt.