Praktiskt och funktionellt

Många av oss har bott i en första lägenhet som kanske inte är så stor som vi hade råd med. Utan vi fick ta vad som plånboken hade råd med och vi inredde den praktiskt och funktionellt. Det fanns inte så stora ytor att möblera på utan man fick trolla fram något som kunde fungera som både sovrum, kök och vardagsrum samtidigt.

De studentrum som finns idag är på ungefär samma sätt som de alltid varit, ett litet boende till ibland en billigare peng än vad en större bostad skulle kosta. Det man får tänka på när man bor litet är att se till att utnyttja ytorna till rätt sätt och planera på ett sådant sätt att inget onödigt finns som man måste hålla på att flytta runt bara för att det egentligen inte får plats.

Försök att hitta smarta förvaringslösningar som fungerar och är praktiska, gärna förvaring som du kan gömma undan på ett smart sätt. De som hälsar på dig ska inte upptäcka dina gömslen utan bara om du visar dina lösningar så vet dom om att dom finns. Det bästa är om någon tar efter dina lösningar, då vet du att du har lyckats riktigt bra.