Trendiga tyger till hemmet

sh_fabric_clothing_stacked

Ibland vill man förnya hemmet och enklast gör man det genom att använda sig utav textilier. Nya kuddar i soffan eller en ny snygg duk, kanske ett par snygga gardiner eller en ny matta. Med små medel kan man göra underverk.

När inredningstrenderna skiftar kan man få lusten att hänga på. När man köper helt nya inrednings detaljer från kända märken, riskerar man att få samma kuddar som brorsan eller lika gardiner som svärmor. För att fortfarande hålla sig inom gällande trender men ändå vara individuell är det bästa att sy själv. Hittar du inga bra tyger hos din lokala sybehörsbutik, eller du kanske rent utav inte har någon i din närhet, så finns det många att välja mellan online. Hos Rabattsök får du en rabattkod till Ellos som har hemtextil  i årets mönster och färger, både i metervara och färdiga textilprodukter.

För säsongen vår och sommar 2016 har det blåa slagit rot och den dova tonen samsas med pasteller, gärna i dovare färger, lite smutsiga. Det bohemiska blandas med det romantiska och mönster i alla storlekar och former, samsas i en kavalkad utav liv och färg. Naturmaterial används i inredningsdetaljer och passar väldigt bra tillsammans med rådande textiltrend. Många tyger har plockat upp det naturliga och avbildar  växtlighet i sitt mönster.

Mot senare delen av sommaren ser tvärtemot den tidiga sommaren och våren, ut att  plocka upp de starkare tropiska färgerna, som den djupa djungelgröna tonen och den starkt röda. Den marina blå tonen passar hösten bra och kan enkelt matchas med samma tema. Skärgården och havet kliver in och med sina färger välkomnas hösten.